facebook

Може тривати два роки: вчені зробили тривожну заяву про коронавірус у світі

Пандемія нового коронавірусу COVID-2019 у світі може тривати упродовж двох років. Про це заявив президент німецького Інституту Роберта Коха, повідомляє Reuters.

“Наше припущення полягає в тому, що на це піде близько двох років… Ми ще не знаємо, як буде виглядати смертність у підсумку”, – сказав президент інституту Лотар Вілер.

За його словами, терміни поширення коронавірусу залежать від того, скільки часу знадобиться на розробку вакцини.

Вілер зазначив, що упродовж цього терміну від 60% до 70% населення планети може заразитися коронавірусом, одужати і виробити імунітет до нього.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу з Китаю. Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів. Також Україна закриває кордони.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Низка регіонів зачинила навчальні заклади та ввела низку жорстких обмежень – від закриття закладів громадського харчування до заборони виїзду та в’їзду до міста.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Може тривати два роки: вчені зробили тривожну заяву про коронавірус у світі