facebook

Це я вбила Еріку: під час звернення Зеленського трапився конфуз (відео)

На каналі ICTV допустили помилку при зверненні Володимира Зеленського про коронавірус, про це пише РБК-Україна.

Через поширення коронавіруса в Україні і світі Зеленський 17 березня звернувся до українців за кордоном. Але на одному з телеканалів стався технічний збій – під час серйозної промови президента стали з’являтися дивні титри, схожі на текстове озвучення серіалу. Нові подробиці курйозного інциденту, чому так вийшло – в матеріалі Styler.

На дивацтва звернули увагу користувачі мережі. Причому, як з’ясувалося пізніше, таку помилку допустив тільки телеканал ICTV. В інших ефірах телеканалів, промова президента була подана без цих субтитрів.

“Не знаю що сталося в ефірі каналу ICTV, але під час виступу президента щось пішло не так, як треба”, – написав Євген Галковський в Facebook.

“Це я вбила Еріку”, “Вона забрала в мене кохану людину”, “Пробачте мені, якщо зможете…”, “Белла Осмаловська”, “Чому надруковано, чому не від руки”, “Крістіане, подай драбину!”, “Ворсинки від мотузки спрямовані вгору”, – такі субтитри були накладені на звернення Зеленського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому на YouTube-каналі телеканалу промова Зеленського також була подана без субтитрів. Як з’ясувалося, перед зверненням президента в ефірі каналу транслювався серіал “Нюхач”. Оскільки його перервали для звернення Зеленського, стався технічний збій.

Саме на початку епізоду детективного серіалу і з’ясовували, хто вбив Еріку, і навіщо Крістіану потрібна була драбина.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Це я вбила Еріку: під час звернення Зеленського трапився конфуз (відео)