facebook

“Рулон туалетного паперу у подарунок.” Остапчук опинився в центрі скандалу. З усього наживеться?

У зв’язку зі спалахом коронавірусу в Україні був введений карантин, який триватиме як мінімум до 3 квітня. Через високий попит засоби захисту від інфекції, такі як маски, респіратори, антисептики і рукавички, виросли в ціні в десятки разів або просто відсутні в аптеках. На тлі ситуації, що склалася, популярний український телеведучий Володимир Остапчук потрапив до чергового скандалу.

Так, шоумен зайнявся продажем захисних масок з принтом #подбухиваю. Про це Володимир Остапчук повідомив на своїй сторінці в Instagram і запросив дописувачів до свого онлайн-магазину.

“Готуємо для вас пару сюрпризів, а поки заходьте до мого магазину і вибирайте улюблені речі з найжиттєвішим хештегом. P.S. Кожному покупцеві рулон туалетного паперу в подарунок. Це не жарт”, – написав телеведучий.

У коментарях дописувачі обурилися, що Володимир Остапчук займається реалізацією захисних масок у сьогоднішніх реаліях. Під одним із гнівних коментарів телеведучий вирішив пожартувати на цю тему: “Я чоловік. А чоловік нікому нічого не винен (суд думає по-іншому). Якщо не зрозуміли, це був жартівливий коментар. Але скоріш за все не зрозуміли, тому будете писати гнівні коментарі”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, захисна маска – не перша річ в онлайн-магазині Володимира Остапчука. У продажу є худі, світшоти, сумки, чохли та інше.

Раніше ми також писали, що Олена Войченко і Володимир Остапчук зворушливо привітали сина з днем народження.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Рулон туалетного паперу у подарунок.” Остапчук опинився в центрі скандалу. З усього наживеться?