facebook

Уряд нараховуватиме субсидії українцям, які втратили роботу під час карантину

Кабінет Міністрів України 25 березня підтримав ініціативу призначення житлових субсидій громадянам, які втратили роботу в період карантину.

Для того, щоб отримати субсидії, українцям потрібно зареєструватися у службі зайнятості, зазначив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у телеграмі.

 

Крім того, Шмигаль додав, що на час карантину уряд збільшує субсидії для оплати ЖКП у середньому на 300 гривень. Механізм має запрацювати після ухвалення Верховною Радою закону про Стабілізаційний Фонд.

Текстом постанови також забороняється у період карантину позбавляти громадян житлових субсидій. Голови ОДА з органами місцевого самоврядування мають забезпечити дотримання цих умов,
– написав прем’єр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Уряд хоче продовжити карантин в Україні ще на 30 днів, тобто до 24 квітня.

Денис Шмигаль Прем‘єр-міністр України
Кабмін підтримав ініціативу призначення житлових субсидій громадянам, які втратили роботу в період карантину.

Для цього особи мають зареєструватися в службі зайнятості. Це можливо зробити онлайн.

Крім того, на час карантину Уряд збільшує субсидії для оплати ЖКП в середньому на 300 грн. Механізм має запрацювати після ухвалення Верховною Радою закону про Стабілізаційний Фонд.

Текстом постанови також забороняється в період карантину позбавляти громадян житлових субсидій. Голови ОДА з органами місевого самоврядування мають забезпечити дотримання цих умов.

Як уряд підтримує українців на час карантину
Міністерство соціальної політики ініціювало доплату пенсіонерам і тим, хто отримує соціальну допомогу. Вони додатково отримають тисячу гривень.
Крім того, ініційовано індексацію пенсій на 11% для усіх пенсіонерів, а також доплату тисячі гривень для людей, яким виповнилося 80 років і більше.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Уряд нараховуватиме субсидії українцям, які втратили роботу під час карантину