facebook

До Києва із США терміново евакуюють сотні українців, яких “повернув додому” коронавірус

В Україну продовжують повертатися українців з-за кордону у зв’язку з пандемією коронавірусу. 27 березня очікується приліт 354 українця, евакуйованих із США.

Про це повідомила прес-служба посольства України в США.

Так стало відомо, що в п’ятницю, 27 березня з Нью-Йорка до Києва вилетів спеціальний комерційний рейс авіакомпанії МАУ, на борту якого летять 354 українця, евакуйованих із США. Серед пасажирів — 39 дітей, які навчалися в Америці, а також 2 українських ветерана, що проходили реабілітацію через втрату зору.

Наголошується, що всі пасажири цього літака забезпечені набором масок, які можна змінювати за необхідності під час тривалого перельоту. Також ще один комплект масок українцям видадуть по прибуттю в Україну.

Зазначимо, що у коментарі “Укрінформу” посол України в США Володимир Єльченко зазначив, що в аеропорту Нью-Йорка українців на коронавірус не перевіряли. Всіх українців будуть перевіряти безпосередньо в Україні. Прибувших з США українців не стануть відправляти на централізований карантин, але зобов’яжуть пройти вдома 14-денну добровільну ізоляцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слід зазначити, що в даний час США вийшли на перше місце за кількістю випадків інфікування коронавірусом. Зараз в Штатах виявлено 85 594 випадків зараження COVID-19.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

До Києва із США терміново евакуюють сотні українців, яких “повернув додому” коронавірус