facebook

Донька Заворотнюк шокувала фанатів зізнанням – “Охопила паніка і страх”

Як відомо, донька знаменитої актриси Анастасія Заворотнюк, яка наразі є онкохворою та проходить лікування у Москві. Анна почала активно останнім часом вести власну сторінку в Instagram та радувати фанатів унікальними фотографіями.

Цього разу старша донька “Моєї прекрасної няні” оприлюднила пост, де розповіла про один важливий крок, який назавжди змінив її життя. Так, мова йде про її переїзд і навчання в Америці.

“Зміна місця проживання це той бар’єр, який не можуть подолати багато через страх змін і інших життєвих обставин. На початку, коли я наважилася на цей крок, мене переповнювало почуття захоплення і очікування. І я вступила в престижний університет в Нью-Йорку “Расі University”, знайшла прекрасне житло зовсім поруч з університетом, на всім відомій Wall Street” – зізнається дівчина.

Щоправда, все пройшло не так, як вона очікувало, і перший час дівчина практично “страждала”.

“Коли ж я прибула в Штати і усвідомила, що я абсолютно одна і нікого не знаю, мене охопило неймовірне відчуття страху і паніки. Я завжди була домашньою дитиною, оточеним любов’ю, увагою і турботою моїх рідних. Але найважче для мене було це довге розставання з родиною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В цілому я прожила в Штатах 4 роки і мала можливість літати до рідних тільки на канікулах два рази в рік. Не дивлячись на ці труднощі, я отримала неймовірний життєвий досвід, прекрасну освіту і знайшла нових справжніх друзів”, – поділилася Заворотнюк.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Донька Заворотнюк шокувала фанатів зізнанням – “Охопила паніка і страх”