facebook

В Україні почали знімати дитячий фільм-фентезі “Тільки Диво”

Державне агентство України з питань кіно уклало контракт з кінокомпанією “Казка Продакшн” про надання проекту “Тільки Диво” державної фінансової підтримки розміром 43,95 млн грн.

“Загальна вартість виробництва фільму становить 61,65 млн грн. Проект дитячого фільму-фентезі “Тільки Диво” став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно і розрахований на широку глядацьку аудиторію. Режисер фільму – Олена Каретник, продюсери – Олена Каретник, Лариса Величанська, Іванна Дядюра, Леонід Гудков та Сергій Машевський”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у прес-службі Держкіно, це історія Северина, який, ризикуючи собою, рятує життя батькові. Юнаку доведеться боротися з фантастичними звірами та “поганими хлопцями” й отримати перемогу та серце коханої Софії.

Спецефекти для фільму буде створювати українсько-американська компанія GLORIA FX. Зйомки проходитимуть в Україні (основний знімальний майданчик побудують у Буковелі) та в Ісландії. Реліз фільму запланований на кінець 2018 року.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні почали знімати дитячий фільм-фентезі “Тільки Диво”