facebook

Затримала поліція: українці масово втікають з-під обсервації. Поплатиться кожен

У Каланчацькому районі Херсонщини 15 громадян України, які приїхали з Криму через КПВВ “Каланчак”, втекли з обсервації.

Як повідомили у пресслужбі поліції Херсонщини в Facebook 8 квітня, більшість з них – жителі Західної України і Дніпропетровської області.

“Поліцейські склали адміністративні протоколи стосовно 15 осіб, які самовільно залишили центр обсервації в Каланчацькому районі. Там вони повинні були перебувати після повернення з Криму. За порушення правил обсервації громадяни повинні сплатити штраф”, – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, через пункт в’їзду-виїзду Каланчак з території АР Крим на Херсонщину прибули 20 осіб, їх усіх помістили в центр обсервації. Після проведення медичного обстеження 15 дорослих громадян. Категорично відмовилися проходити обов’язкову обсервацію і самовільно залишили центр (з дорослими було також двоє дітей). Вони пояснили, що повернуться до себе додому і вже там будуть дотримуватися самоізоляції.

Каланчацькі поліцейські передали інформацію про порушників у відділи поліції за місцем проживання зазначених громадян для подальшого контролю за виконанням ними умов самоізоляції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, напередодні Кабмін України повідомив, що особи, які прибули на територію материкової України з анексованого Криму або окупованих частин Донецької і Луганської областей, будуть відправлені на обов’язкову госпіталізацію в обсерватори.

Нагадаємо, в Україні заборонили відвідувати магазини, аптеки і вигул домашніх тварин людям, які знаходяться на самоізоляції через зараження коронавірусом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Затримала поліція: українці масово втікають з-під обсервації. Поплатиться кожен