facebook

Олена Зеленська нагодувала українців новою порцією порад, батьки втомилися терпіти – “Гроші скінчилися.”

Українці дуже бурхливо відреагували на нові поради першої леді.

Перша леді України Олена Зеленська, яка нещодавно анонсувала запуск “Всеукраїнської школи онлайн”, знову звернулася до українців стосовно того, чим повинні займатися діти і дорослі на карантині.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Зеленської в мережі.

“В зв’язку з карантином сім’ї опинилися в умовах соціального дистанціювання, самоізоляції, закриття шкіл і садків. Багато хто з нас відчувають стрес – і не тільки через хвилювання за здоров’я, але і через раптову необхідність на багато днів залишитися вдома в компанії невгамовного малюка.

Я розумію, як важко дитині всидіти вдома хоча б день, а батькам – знайти, чим зайняти та ще й встигати виконувати в цей час свою роботу. У такому режимі ми вже майже місяць. ЮНІСЕФ та Міністерству освіти і науки України підготували для вас поради, які допоможуть спланувати ваші будні з малюками. Під хештегом  ВчимосяВдома ви знайдете ряд ідей щодо того, як організувати свій час, спілкуватися з дітьми і допомагати їм успішно рости і розвиватися навіть у таких складних обставинах” – пише перша леді.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак дане звернення спричинило за собою досить велику кількість незадоволених коментарів з боку українців. Люди намагаються зрозуміти, що не так з карантином: “Лєнок ви б краще розповіли за що людям жити, платити комунальні послуги. Де ж все таки взяти ті маски. Де тести? Кому їх роблять? Це тільки ТУРБОТА у вас. Коли ваше “кумівство” в державних органах скінчиться”;

“Сидіти і вчитися вдома то не так страшно, чим годувати нескінченно дітей, які сидять вдома цілодобово. Гроші вже закінчилися, а кінця краю немає тому карантину”; “Математику вашу сьогодні бачили: 30,2-2,2 = 18”;

“Які тривоги можуть бути у дітей? Це діджитал — покоління, у них спілкування між собою 24/7. Тривоги зараз у батьків, яких безвідповідальне керівництво країни помістило у безвихідні умови існування. І поради “зірок” з іншого прошарку життя — це знущання”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Олена Зеленська нагодувала українців новою порцією порад, батьки втомилися терпіти – “Гроші скінчилися.”