facebook

Порушив режим самоізоляції і ледь не загинув – чоловік сповна поплатився за селфі на 15 поверсі

У Росії чоловік порушив режим самоізоляції і ледь не загинув.

Селфі на 15 поверсі ледь не закінчилося для мешканця Москви трагедією. Однак плачевних наслідків вдалося уникнути завдяки копам, саме вони розгорнули цілу рятувальну операцію.

Копи пояснили, що житель району Некрасівка відкрив вікно і вирішив зробити селфи на підвіконні, але не втримався і зірвався, встигнувши зачепитися руками за карниз.

Відзначається, що чоловіка і жінку доставили в пункт поліції, де з’ясувалася інша важлива деталь — потерпілий вивалився з вікна свого будинку, а отже, порушив режим самоізоляції.

Ці кадри були зняті у московській Некрасовці. Чоловік вивалився з вікна, його встигли зловити в останній момент і кілька хвилин тримали на витягнутих руках. На допомогу прийшли поліцейські, які тут же прибігли і витягли чоловіка назад. А після цього склали протокол про порушення самоізоляції. Ось як цю ситуацію нам прокоментували в столичному МВС:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вирішив зробити селфі, не втримався, дурник, зірвався і його за руку тримала співмешканка. В ході опитування дільничного чоловік заявив, що знаходився в сусідньому будинку в гостях, стосовно нього складено адміністративний протокол за порушення режиму самоізоляції”, – повідомляють копи.

Враховуючи нові обставини, у відношенні громадянина було складено адміністративний протокол про порушення режиму самоізоляції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Порушив режим самоізоляції і ледь не загинув – чоловік сповна поплатився за селфі на 15 поверсі