facebook

АТБ звинуватив депутатів у присвоєнні продуктових наборів для українців

Корпорація АТБ звинуватила декількох депутатів місцевих рад у шахрайстві. Як стверджують в АТБ, народні обранці спробували видати продовольчі пакети соціальної допомоги, підготовлені супермаркетом, за власну ініціативу.

Про це повідомляється в офіційній заяві компанії.

Проєкт благодійної адресної допомоги незахищеним верствам населення АТБ запустив на початку квітня при підтримці Міністерства соціальної політики України – українцям роздавали набори з продуктами та іншими товарами повсякденного споживання.

Варто зазначити, що це не єдина соціальна ініціатива корпорації. Мережа супермаркетів АТБ тако повідомляла про зниження торгової націнки на певні категорії харчових продуктів.

“На сьогодні представникам соціальних відомств по всій країні вже передано 437 248 продуктових наборів на суму понад 72,5 млн грн. А до 23 квітня їх буде передано 571 572 на суму 100 млн грн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як з’ясувалося, у окремих випадках представники органів місцевого самоврядування та депутати різного рівня привласнюють ініціативу реалізації проєкту у власний бік, свідомо вводячи в оману отримувачів допомоги та вирішуючи у такий спосіб свої майбутні політичні амбіції”, – йде мова в офіційній заяві.

Наразі у компанії звинуватили депутата з Бердянська Віктора Цуканова, команду Ігоря Буткова із Сєверодонецька та “Бджолу” з Кам’янського.

“Корпорація «АТБ» вимагає надати офіційних пояснень з приводу наведених фактів від вказаних осіб та політичних організацій, а також залишає за собою право використовувати усі доступні та законні методи щодо захисту честі, гідності та ділової репутації”, – підсумовують в АТБ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

АТБ звинуватив депутатів у присвоєнні продуктових наборів для українців