facebook

«Не бикуй, бл*ть!» З’явилося відео бійки топчиновника КМДА з поліцейськими(відео)

У мережі з’явилося відео конфлікту між правоохоронцями та заступником голови Київської міської державної адміністрації Володимиром Слончаком, який переріс у бійку.

Кадри з’явилися у спільноті “Київ Оперативний”. Відео було зняте на поліцейський реєстратор. На ньому чутно, що чиновник розмовляв нервово, підвищував голос (щоб подивитися, доскрольте до кінця).

“Чого ти ви*буєшся, не бикуй, бл*ть! Давай подивимося, які ти дві машини пропустив! Включай, бл*ять, камери, куди ти дивишся?”, – говорив Слончак.

На відео зафіксовано, що,Слончак вийшов із авто та почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього із кулаками. Чиновника затримали, а правоохоронцю викликали швидку і госпіталізували із травмою.

Нагадаємо, на вулиці Льва Толстого правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes, аби зробити зауваження водію, що забув увімкнути фари. За кермом перебувала депутатка Київради та заступниця голови постійної комісії з питань бюджету і соціально-економічного розвитку Людмила Костенко. Також у салоні перебував Слончак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Костенко відмовилася від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Не бикуй, бл*ть!» З’явилося відео бійки топчиновника КМДА з поліцейськими(відео)