facebook

«Привіт з 2013-го»: поліцейські пішли в атаку під Кабміном, кадри того, що відбувається на «антикарантинному Майдані»

Ситуація у ході протесту проти карантину під стінами Кабміну загострилася. У поліцейських здають нерви.

Сутички з поліцією сталися із-за того, що учасники акції заблокували своїми авто рух по вул. Грушевського. Правоохоронці різко відреагували на небажання мітингувальників прибрати машини. На місці з’явилися евакуатори.

Крім того, поліцейські почали кидатися на журналістів з камерами. Одним з потерпілих виявився журналіст “Громадського” Богдан Кутєпов, який вів пряму трансляцію того, що відбувається в соцмережі Фейсбук. Він стояв у Маріїнському парку, коли до нього звернулися правоохоронці та вимагали покинути “зелену зону”.

“Як привіт з 2013 р, – відреагували на інцидент в “Інституті масової інформації”. – Поліцейські побили журналістів і зламали їм техніку. Bohdan Kutiepov знімав акцію протесту проти карантину. У прямому ефірі запитав поліцейських, чому вони повинні відійти з зеленої зони, де стояли журналісти, що поліцейські сказали «або забираєш або я зламаю». І зламали камеру”.

Нагадаємо, підприємці вимагали від уряду послабити карантинні обмеження з тим, щоб дозволити під час карантину роботу малого бізнесу. Людей зачепило те, що в той час коли дрібні компанії змушені закриватися, такі “гіганти” як “Епіцентр”, Макдональдс і інші продовжують працювати. Учасники протесту вимагали рівних вимог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На автомобілях, якими микетчики заблокували проїзд, розміщені написи проти карантину. Зокрема, «Карантин один для всіх або вибірково?», «Ще день вашої турботи і нас не стане».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Привіт з 2013-го»: поліцейські пішли в атаку під Кабміном, кадри того, що відбувається на «антикарантинному Майдані»