facebook

НАБУ готується оголосити підозру Коломойському під політичним тиском

Голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що НАБУ у справі щодо Приватбанку рухається до оголошення підозри бізнесмену Ігорю Коломойському. При цьому одна із статей, за якою йде розслідування, передбачає санкції до 12 років обмеження волі. Про це повідомляє 24 канал.

“Ми рухаємося до того, щоб розпочати оголошення підозри”, – сказав Ситник, відповідаючи на запитання, чи буде оголошена підозра бізнесмену Ігорю Коломойському.

Він додав, що експерти, залучені до слідства, та слідчі зіштовхуються з політичним тиском.

“Кожний фігурант справи намагається здобути максимум інформації, яка є у органах досудового розслідування”, – сказав Ситник.

Він додав, що одна із статей, за якою йде розслідування – це розкрадання державного майна в особливо великих розмірах, за що передбачена санкція до 12 років обмеження волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що Верховна Рада проголосувала за застосування до розгляду банківського законопроекту особливої процедури, яка допоможе прискорити цей процес. Так званий “антиколомойський” законопроект передбачає заборону на повернення колишнім власникам націоналізованих банків. Від прийняття документа залежить доля нової програми України і Міжнародного валютного фонду.

Як відомо, прийняття закону про банки або як його ще називають “антиколомойським” є обов’язковою умовою подальшої співпраці з МВФ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

НАБУ готується оголосити підозру Коломойському під політичним тиском