facebook

Після карантину водіям почнуть приходити нові штрафи

Якщо ви дійсно порушили ПДР, то краще заплатити штраф відразу – при оплаті в десятиденний термін з дати виписаної постанови передбачена знижка 50%.

У найближчі дні за порушення правил дорожнього руху водії будуть отримувати “листи щастя”.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА, посилаючись на матеріал ТСН.

Систему фотовідеофіксації планували запустити 1-го травня, але через карантин її роботу відклали. Після карантину водіям почнуть приходити нові штрафи.

Порушенням вважається перевищення допустимої швидкості на 20 км 3 км, які заклали як похибка. Тобто, в місті штраф отримають ті, хто перевищив швидкість у 73 км/год (якщо інше не визначено знаками), на трасах — 133 км/год і на магістралях (наприклад, по дорозі в аеропорт Бориспіль) — 153 км/год.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Камери фіксують ваш автомобіль. Оператор в поліцейському Центрі обробки даних порівняє дані з відповідними базами, і, якщо під таким держномером дійсно зареєстрований цей автомобіль, сформує постанову про притягнення до адміністративної відповідальності на “правильного користувача” – це чи власник або особа, яка керує автомобілем. Лист прийде поштою на адресу реєстрації.

Якщо ви дійсно порушили ПДР, то краще заплатити штраф відразу — при оплаті в десятиденний строк з дати виписаної постанови передбачена знижка 50%.

На даним момент в Києві встановлено 20 камер автоматичної фотовідеофіксації.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла, що в різних містах світу через коронавірус збільшується кількість велосипедних доріжок. Наприклад, в Парижі будується 650 км велосипедних доріжок.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Після карантину водіям почнуть приходити нові штрафи