facebook

Змусять платити всіх: в Україні через карантин вводять новий податок

В Україні через карантин депутати від “Слуги народу” мають намір запровадити “культурний податок”.

Про це заявила депутатка від “Слуги народу” Євгенія Кравчук.

Так, депутатка повідомила, що Рада хоче зменшити вартість оренди для кінотеатрів та інших закладів культури. Також Кравчук запропонувала підтримати теле та радіокомпанії.
Крім того “слуга народу” анонсувала новий податок – “культурний”. Деталей про це депутатка поки не повідомила.

Нагадаємо, в Україні з 14 травня почав діяти закон про скасування штрафних балів для водіїв за порушення правил дорожнього руху.

Відповідний закон Верховна Рада ухвалила 24 квітня.Закон виключає із КУпАП норми про дію адміністративного стягнення у вигляді штрафних балів, що накладається на громадян за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер штрафи треба буде оплачувати грошима.

Зазначимо, що система штрафних балів діяла в Україні з 2015 року. Згідно до нею, кожному громадянину, який має право на керування транспортним засобом, щороку з початку (або дня отримання права керування транспортним засобом) і до кінця року нараховувалися 150 балів. Їх водій міг використовувати замість грошового штрафу.

Якщо було зафіксовано правопорушення у сфері гарантування безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі, то від загальної кількості балів громадянина, який скоїв правопорушення, віднімалася кількість штрафних балів, передбачених відповідною статтею.

Однак із 14 травня за порушення ПДР треба буде відразу платити штраф.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Змусять платити всіх: в Україні через карантин вводять новий податок