facebook

Жахлива аварія з чотирма загиблими: за кермом позашляховика міг бути екснардеп (фото)

На трасі Київ-Одеса, біля села Марійка, Жашківського району Черкаської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів: “ВАЗ 21114”, “Toyota Land Cruiser”, та “Mercedes Vario”. Внаслідок ДТП водій та пасажири автомобіля “ВАЗ 21114”, серед яких одна малолітня дитина, загинули на місці події. Ще четверо постраждалих серед яких двоє дітей, госпіталізовані до лікарні. Про це інформує поліція Черкащини.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Водію автомобіля “Toyota Land Cruiser” оголошено про підозру та затримано в порядку статті 208 КПК України.

Сам позашляховик Toyota Land Cruiser, який виїхав на зустрічну смугу, належить колишньому народному депутату Олександру Табалову. Інформацію про це озвучив народний депутат Олександр Качура.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, родичі загиблих повідомили йому, що саме Табалов був за кермом автівки, коли сталася аварія. Однак його імені немає в протоколі ДТП.

“У протокол ДТП поліція внесла зовсім іншу людину, на рахунку якої 5 судимостей. До родичів загиблих вже приїжджали невідомі люди і наполегливо просили замовчати. Погрожували”, – написав Качура.

Варто відзначити, що в аварії загинуло четверо осіб – два чоловіки та жінка 30-38 років та 6-літній хлопчик. Усі вони були у ВАЗ-21011. Ще одна жінка та 4-літня дівчинка з легковика у вкрай важкому стані перебувають у лікарні. В позашляховику травми отримали 4-річна дівчинка та 11-річний хлопчик.

Хто такий Олександр Табалов?

Олександр Табалов був народним депутатом України у 2012-2014 роках. Тоді через нього та його сина Андрія розгорівся скандал. Він був обраний від ВО “Батьківщина” під 49-им номером до парламенту. Однак відмовився входити до складу парламентської фракції об’єднаної опозиції “Батьківщина”. Саме через це його назвали “тушкою” у Раді, які перейшли до “Партії регіонів”. Хоча ще у 2005 році Олександр Табалов очолював Кіровоградську обласну організацію “Партії регіонів”.

12 грудня в Верховній раді розгорілася бійка. Представники опозиційних сил із застосуванням сили відмовляли впускати Табалова в зал засідань. Проте, обом Табаловим вдалося прийняти присягу народних депутатів України.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жахлива аварія з чотирма загиблими: за кермом позашляховика міг бути екснардеп (фото)