facebook

“Навіщо ти нас знайшла?”: Екс-дружина Серьоги зустрілась з сином після 4 місяців розлуки, проте

В кінці лютого екс-дружина репера Серьоги Поліна шокувала несподіваною заявою: артист відібрав у неї двох синів і відвіз у невідомому напрямку. З тих пір жінка не бачила своїх дітей, і до цього дня продовжує пошуки.

А недавно її знайомі повідомили, що бачили хлопчиків у одному з готельних комплексів під Києвом. Поліна поїхала туди, де їй вдалося побачити одного з синів – Платона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В’їхавши на територію, ми кружляли близько півгодини по величезній території в 16 гектарів, думаючи, що нікого там немає або ми знову запізнилися… І раптом нам на зустріч виїхав хлопчик на велосипеді – це був мій молодший син Платон! Я була в шоці! майже на ходу я вибігла з машини. На крик імені він різко загальмував і не повірив своїм очам, дитина була шокованою не менше за мене. Я підбігла і обняла його міцно-міцно! Це була наша перша зустріч майже за 4 місяці… дитина не знала, що робити. Постійно озирався і боявся що нас побачать, розплакався … Він дуже змінився…“, – написала на своїй сторінці в Instagram Поліна.

“Мені складно, чесно. Навіщо ти нас знайшла? Зараз тато побачить. Тато сказав, що ти не забезпечена. А як ми будемо гроші заробляти?”, – цитує Платона ТСН.

View this post on Instagram

В четверг, телеканалу 1+1, я дала ещё одно откровенное интервью и не смогла сдерживать эмоции. Прямо в ходе записи интервью я получила сообщение с неизвестного номера о том, что дети находятся в Киевской области на территории загородного комплекса Еквидес. Я немедленно отправилась на поиски детей с журналистом @alla_a7 Въехав на территорию, мы кружили около полу часа по огромной территории в 16 гектаров , думая, что никого там нет или мы снова опоздали… И вдруг нам на встречу выехал мальчик на велосипеде – это был мой младший сын Платон! Я была в шоке! Почти на ходу я выбежала из машины. На крик имени он резко затормозил и не поверил своим глазам, ребёнок был шокирован не меньше меня. Я подбежала и обняла его крепко-крепко! Это была наша первая встреча почти за 4 месяца…. Ребёнок не знал, что делать. Постоянно оглядывался и боялся что нас увидят, расплакался… Он очень изменился…. Как подробно состоялась встреча и какие были последствия я расскажу в следующем посте.

A post shared by Polina Ololo (@polina_lola) on

“Я буду заробляти, тому нічого не треба буде заробляти. У нас є гроші, все у нас є. З чого ви взяли, що у нас немає грошей? Це все придумав тато!”, – відповіла сину Поліну.

Однак відомо, що Платон не поїхав з мамою додому.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Навіщо ти нас знайшла?”: Екс-дружина Серьоги зустрілась з сином після 4 місяців розлуки, проте