facebook

У Тернополі підозрювана у вбивстві студента з Африки благає відпустити її до мами, в СІЗО – “погані умови”

Апеляція сказала своє останнє слово, а полция додала.

Підозрювана у вбивстві 24-річного студента з Конго Соломія подала апеляцію після винесення рішення суду першої інстанції про утримання її під вартою протягом 60 днів. Їй не сподобалися умови в СІЗО. Апеляції подали і захисник дівчата, а також прокурор.


Прокурор ще раз підкреслив, що вбивство – це тяжкий злочин, тому підозрювана протягом усього періоду слідства повинна перебувати під вартою, адвокат дівчини заявив, що вона повинна утримуватися під домашнім арештом, а сама Соломія поскаржилася на погані умови в СІЗО.

Вона також заявила, що вона може бути свідком і розповісти, як все відбувалося насправді в той нещасливий вечір. Тому Соломія вимагає, щоб її розглядали в якості свідка трагедії. Крім того, їй не сподобалося, що в СІЗО не можна користуватися мобільним телефоном і банківської картою.

Слухання справи проходило в закритому режимі, так як підозрюваної на момент вчинення злочину не виповнилось 18 років. Колегія апеляційного суду відмовила у зміні запобіжного заходу підозрюваної. Соломії вручили підозра в умисному вбивстві, що передбачає ув’язнення в тюрмі на строк 7-15 років.

Варто нагадати, що вбивство Эритье Кайембе відбулося 9 травня вночі. Компанія зібралася для веселого проведення часу і вже ближче до 4 години ранку розігралася трагедія. Підозрювана відразу після події втекла на таксі в рідне село під Тернополем. Лікарі швидкої констатували смерть молодої людини, а міліція по гарячих слідах затримала Соломію будинку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Тернополі підозрювана у вбивстві студента з Африки благає відпустити її до мами, в СІЗО – “погані умови”