facebook

“Не може говорити, попрощалась з життям”: чоловік дівчини, яку жорстоко зґвалтували поліцейські, розкрив моторошні деталі

Колишній чоловік 26-річної дівчини Олександр Пономаренко, яку жорстоко зґвалтували у м. Кагарлику Київської області поліцейські, розкрив моторошні деталі.

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначається, дівчину на допит у поліцію підвіз її сусід. Він чекав на жінку тривалий час, проте вона так і не вийшла з відділку.

Потерпіла Неля розповіла, що вона думала, що її вб’ють у відділку та вже попрощалась з життям. Зараз їй дуже тяжко говорити про те, що сталось. За словами чоловіка, вони розлучені, проте в дуже добрих стосунках, бо спільно виховують дитину.

Також Олександр Пономаренко зазначив, що його теж вночі викликали у поліцію на допит, але він відмовився, зазначивши, що прийде зранку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 25 травня у Кагарлику на Київщині затримали двох поліцейських за підозрою у згвалтуванні 25-річної дівчини. ДБР почало розслідування. Підозрювані – 29-річний Сергій Сулима та 35-річний Микола Кузів. Обох напередодні взяли під варту на два місяці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Не може говорити, попрощалась з життям”: чоловік дівчини, яку жорстоко зґвалтували поліцейські, розкрив моторошні деталі