facebook

7 правил ідеальної дружини: Як стати найкращою для коханого

Як стати найкращою для свого коханого? Психологи радять враховувати особливості чоловічої психології і вибудовувати сімейні стосунки, використовуючи кілька простих прийомів.

Іноді і представнику сильної половини людства хочеться поплакатися в жилетку і побути слабким, нехай недовго, нехай зовсім трохи. Особливо, коли щось не ладиться на роботі. Чоловіки дуже недовірливі й часто хвилюються, просто не завжди виставляють свої проблеми напоказ. І хто, як не кохана жінка може стати для свого чоловіка надійною опорою? І це, повірте, зовсім не складно. Досить вашого розуміння, підтримки і простих дій.

Вмійте слухати і чути. Надайте чоловікові можливість виговоритися, приділяйте йому час, показуйте, що вам важливо те, чим він з вами ділиться. Нехай розмірковує про те, що його турбує, дозвольте йому говорити на цю тему стільки, скільки побажає.

Не засуджуйте. Як би ви не ставилися до ситуації, про яку розповість вам чоловік, покажіть, що ви підтримуєте його, навіть якщо вам не подобається, як він вчинив, дайте знак, що розумієте і не засуджуєте. Якщо коханий поділився тим, що його турбує, розповів про неприємності, значить він довіряє вам.

Проявіть мудрість. Жінка без слів розуміє, що у коханого щось не ладиться. Згадайте пораду зі старих казок, де головного героя спочатку потрібно було нагодувати, напоїти, а вже потім з розпитуваннями приставати. Якщо бачите, що чоловік не хоче поки говорити про те, що його турбує, не наполягайте, не випитуйте що трапилося. Прийде відповідний час, все з’ясується. А поки, чоловік зрозуміє, що ви і без слів відчуваєте, що йому потрібна підтримка близьких.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зберігайте спокій. Часто чоловіки не діляться проблемами зі своїми половинками саме тому, що бояться занадто бурхливої емоційної реакції своїх благовірних дружин. Тому не панікуйте, від вас зараз потрібна підтримка, а не охи і зітхання, і не загострення пpиcтpастей як в латиноамериканському серіалі. Вислухайте інформацію спокійно – це і буде найкращим проявом підтримки. Чоловіки самі знаходять правильний вихід з будь-яких складних ситуацій, просто їм потрібен час.

Запропонуйте допомогу. Поцікавтеся, чим би ви могли допомогти своєму коханому. Чоловік зрозуміє, що він не один, а удвох завжди легше виплутатися з самого складного лабіринту долі.

Обіймайте і цілуйте. Поцілунки бадьорять і заспокоюють, а обійми надають впевненість у власних силах. Ваш чоловік і без слів зрозуміє, що він для вас найкращий, коханий і дорогий чоловік, і що б не трапилося – ви підтримаєте в найскладнішу хвилину. А раз так – то і будь-які проблеми скоро залишаться позаду.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

7 правил ідеальної дружини: Як стати найкращою для коханого