facebook

В Івано-Франківську померла старша медсестра одного із відділень ОДКЛ, колеги стверджують, що від коронавірусної хвороби

Померла старша медична сестра відділення недоношених дітей Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні Тетяна Рожнів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила її колишня колега, лікар-педіатр Оксана Манюх.

«Вірус. Смерть… Серце розривається від болю, сльози обпікають душу. Чортовий вірус… Як ти посмів забрати Людину, яка наповнена таким світлом, любов’ю та добротою, милосердям, ніжністю, вмінням рятувати новонароджених дітей… Ми стільки разом пережили. Ти вчила мене робити внутрішньовенні ін’єкції у дітей із вагою 900 грам, ми разом ставили на ноги нові відділення, працювали поруч… Світла пам’ять. Щирі співчуття родині та відділенню недоношених дітей обласної дитячої лікарні», – йдеться в дописі.

У коментарі до цього допису колега Тетяни Рожнів Ірина Стефанишин написала: «Страшна звістка. До останнього сподівалися, що така життєлюбна Таня вистоїть перед вірусом. Та сил не вистачило».

В ОДКЛ досі відомо про медиків із приймального відділення із підозрою на коронавірус. Дітей із COVID-19 чи з підозрами на цю інфекцію тут не лікують. Був випадок, що дитину із симптомами недуги доправили до обласної клінічної лікарні, одразу із приймального відділення.

За даними Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу, станом на 9.00 30 травня діагноз «Коронавірусна інфекція2 офіційно підтверджено 1379 пацієнтам Івано-Франківщини. За добу зареєстрований один летальний випадок від COVID-19. Якщо підтвердиться посмертний діагноз Тетяни Рожнів, то це вже буде десята жертва серед медиків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Івано-Франківську померла старша медсестра одного із відділень ОДКЛ, колеги стверджують, що від коронавірусної хвороби