facebook

Підказки чоловікам, як освідчитися оригінально

Підказки чоловікам, як освідчитися оригінально, на думку дівчат.

Як освідчитися дівчині?

Багато хлопців, які готові для серйозних стосунків, замислюються над цим питанням. Адже така подія відбувається не кожен день, можна сказати, це серйозний поворот і важливий етап у житті пари на шляху створення сім’ї. Як красиво освідчитися дівчині, зробити це так, щоб ця подія запам’яталася, була яскравою, приємною і до того ж із позитивною відповіддю коханої? Читай поради на tochka.net.

Важливо не тільки як, але також коли і де освідчитися дівчині. Можна символічно приурочити слова любові до якоїсь важливої ​​дати, наприклад, її іменин, дня знайомства або свята всіх закоханих – Дня святого Валентина. Також треба врахувати багато нюансів: деталі знайомства і спільної історії, вподобання та інтереси дівчини, її мрії та хобі, улюблені страви, квіти, музику і багато-багато іншого.

Як освідчитися дівчині: класичний варіант

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Приємний вечір, романтична музика, повільний танець, приваблива атмосфера, дорогий ресторан, вечеря при свічках, пляшка вишуканого вина, келихи на тонких ніжках, букет червоних троянд або інших улюблених її квітів і заповітна маленька коробочка в руках кавалера. Це не просто класика, а перевірений багатовіковий досвід інших закоханих чоловіків. І нехай комусь таке освідчення здасться трохи нудним і старомодним, саме цей варіант спрацьовує безпомилково і точно.

Як оригінально освідчитися: видовищний варіант

Уникаючи буденності, можна просити руки і серця на очах у всіх людей. Звичайно, за умови, що коханій сподобається така загальна увага до її персони. Тут важливий ефект шоу і видовища. Встати на коліна з протягнутим букетом у руці на багатолюдній вулиці – для багатьох хлопців уже подвиг, який не залишиться непоміченим дівчиною. Або вийти на сцену під час концерту, або попросити мікрофон у артистів в ресторані, або заспівати про своє кохання в караоке, або розповісти про свої почуття до неї на радіо, або адресувати їй пропозицію руки і серця на білборді в центрі міста. До речі, для більшого ефекту можна звернутися до професійних аматорів.

Як освідчитися дівчині вдома: варіант по-сімейному

Багатьом дівчатам сподобалося б освідчення, виконане, “як в кіно”. Тепла і розслаблена домашня атмосфера особливо розташовує до сюрпризів, коли дівчина нічого не підозрює і зовсім не очікує від хлопця на такий поворот. Наприклад, під час перегляду якої-небудь романтичної комедії або мелодрами, ранкової кави в ліжку, вечірнього релаксуючого масажу. Можна наповнити кімнату вдома повітряними кулями, свічками або квітами, а в центрі посадити великого плюшевого ведмедя із запискою та обручкою.

Як освідчитися дівчині: екстремальний варіант

Труднощі, як відомо, згуртовують. А тому, щоб показати коханій дівчині всю серйозність своїх намірів, відповідальність і силу духу, готовність ділити з нею всі перипетії долі, варто організувати спільне перебування в екстремальних умовах. Можна запросити її в похід, на природу, в гори або ліс, туди, де доведеться вдвох виживати в складних умовах. Для дівчини дуже приємно спостерігати, як спритно її чоловік рулить вітрилом, управляється з вогнем, ставить намет, здобуває їжу, б’ється із вампірами, нехай навіть і у вигляді комарів. І все це заради неї. За таким можна піти хоч на край світу, бути за чоловіком, як за кам’яною стіною, і знайти рай в шалаші. І ось там, при світлі зірок і співі птахів, під шум прибою або завивання гірського вітру, слова кохання будуть найбільш переконливими, життєвими і прекрасними!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Підказки чоловікам, як освідчитися оригінально