facebook

Зв’язала і кинула давитись блювотинням: з’явилося шокуюче відео з дитсадка, де вихователька вбила дитину (ВІДЕО)

Вихователька нелегального дитячого садка в Запоріжжі, де загинула однорічна дівчинка, видалила відео з камер спостереження і намагалася приховати інші сліди НП.

Про це повідомив Тимур Мамедов, адвокат батьків загиблої Олесі. Правозахисник зазначив, що частина відео, про яку, найімовірніше, вихователька забула, залишилася. Мамедов опублікував фрагмент на своїй сторінці у Facebook.
За словами адвоката, він і батьки дівчинки раніше не давали коментарів щодо трагедії, щоб підозрювана не сховалася і не знищила докази своєї провини, які залишилися, до затримання.

“Вихователька після настання смерті Лесі спотворила і приховала численні факти від нас і слідства, з метою уникнути кримінальної відповідальності. А ще до приїзду слідчої групи видалила відеозаписи камер спостережень із жорстких дисків, сховала знаряддя злочину, роздягнула дитину і намагалася приховати інші сліди”, – написав Мамедов.

На опублікованому фрагменті відео видно, як жінка поклала дитину на диван, оглянула ногу дівчинки, куди, очевидно, її вкусила інша дитина, пов’язала біля обличчя маляти подушку і занесла в іншу кімнату.

Як раніше розповіли батькам, Олеся посварилася з однолітком, який сильно вкусив її. Дівчинка заплакала і від стресу у неї почалася блювота. Дитина в результаті захлинулася блювотними масами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вибачте за сленг, але тупо зав’язати подушку і віднести в іншу кімнату, де залишити однорічну дитину близько 10 хвилин без уваги тільки через те, що дитя плакало, – не піддається здоровому глузду”, – обурився правозахисник.

Він додав, що “псевдосадок” у приватній трикімнатній квартирі працював кілька років, негативних відгуків про нього не було.

“Привівши дитину, мати оглянула умови квартири, де вже перебували діти, що і викликало її довіру, а підозрювана (вихователька) ще до всього запевнила матір, що у неї дві вищі освіти – педагогічна і медична. А для більшої переконливості продемонструвала сертифікати, які нібито дають право їй на таку сферу діяльності, що не викликало сумнівів у довірливої мами.

Матір у той момент була впевнена, що саме тут її дитина може отримати особливу увагу і навчання через малу кількість дітей”, – написав Мамедов.

Вихователька затримана за підозрою в умисному вбивстві, вчиненому щодо малолітньої дитини (п.2 ч.1 ст. 115 КК України).

У Запоріжжі власниці нелегального дитячого садка повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства малолітньої…

Gepostet von МВС України am Donnerstag, 4. Juni 2020

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зв’язала і кинула давитись блювотинням: з’явилося шокуюче відео з дитсадка, де вихователька вбила дитину (ВІДЕО)