facebook

“Україну вже починає ковбасити”: Пальчевський пояснив, як Зеленський міг позбутися МВФ

У президента Володимира Зеленського був шанс вирішити макроекономічні проблеми України.

Як передає Politeka.net, таку думку озвучив журналіст Андрій Пальчевський в ефірі в “Великий вечір” з Панченком на NewsOne. (щоб переглянути відео, доскрольте сторінку до кінця).

За його словами, Україна на цей момент залежна від МВФ, але їх допомога суттєво не вплине на ситуацію в країні.

“Ми сьогодні знаходимося в такій наркотичній залежності від МВФ, що ви навіть не уявляєте. Це не метафора і не фігура мови. Ми реально знаходимося в наркотичній залежності. Нашу країну вже починає ковбасити до чергового мільярдного траншу. А що таке мільярд для нашої країни? Нічого, перебитися”, – зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Пальчевський висловив своє розчарування президентом Зеленським, який провів провальну кадрову політику.

“Ми не сподівалися, що видатний актор і керівник, яким був Зеленський, буде в змозі вирішити макроекономічні проблеми чудесним чином. Але ми очікували, що будуть залучені розумні люди. Замість цього, понабирали дурнів, назвемо їх так”, – підсумував журналіст.

Раніше директор Інституту розвитку економіки України Олександр Гончаров висловив думку, що МВФ висуває Україні знущальні вимоги, які вдарять по звичайному українцю.

За словами експерта, заради співпраці з МВФ урізуються соціальні статті доходів, а також будуть підвищуватися ціни на електроенергію і газ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Україну вже починає ковбасити”: Пальчевський пояснив, як Зеленський міг позбутися МВФ