facebook

Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови – “Немає грошей і медицини”

Український журналіст Андрій Пальчевський розкритикував нинішню владу на чолі з президентом Володимиром Зеленський, яка замилює очі українцям мовним питанням, коли в державі є безліч інших питань, що потребують негайного вирішення.

Про таке він розповів в ефірі телеканалу “112”.

За його словами, наразі українців намагаються посварити за допомогою мови, аби вони менше почали звертати увагу про вкрай важливі проблеми, зокрема погані зарплати та медицину, яка наразі в державі є не в найкращому стані.

Я можу сказати: вони вийшли з лозунгом – 75% населення України підтримало лозунг, де, до речі, стаття Конституція виділяє, що державною мовою має бути українська, але там ще написано, що російська мова також має право на розвиток і так далі.

Що наразі відбувається? Нам нічого не вдалося… мовне питання виникає тоді як: грошей немає, зарплат немає, медицини немає. Тоді мова і армія. Грошей немає, люди усі пороз’їжджалися чорт знає куди, так давайте говорити про мову, адже без неї та церкви немає народу. Вибачте, а ким ми тоді були останні тисячу років?”, – наголосив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови – “Немає грошей і медицини”