facebook

Ірина Федишин поділилася сімейними фотографіями, знятими у батьківському молодому саду Поделиться на Facebook

Співачка показала тата в його саду.

Українська співачка поділилася зворушливими сімейними кадрами зі своїми численними підписниками соціальної мережі Instagram. Ірина досить багато часу намагається проводити зі своєю великою родиною. На карантині співачка проводила час у батьків в селі, а нещодавно опублікувала свіже фото з батьківського дому. Федишин позувала з батьком, чоловіком і дітьми в саду, який посадив її батько, пан Петро, інформує Ukr.Media.

Ірина показала всю свою велику сім’ю: чоловіка Віталія, двох синів (Юра і Олег), а також свого батька Петра Федишина. Виконавиця позувала серед насаджень молодих дерев, які висадив її батько. Для літньої прогулянки виконавиця вибрала кардиган в етнічному стилі в смужку і з бахромою. Вийшов дуже ніжний і жіночний образ.

https://www.instagram.com/p/CA7rWl_Dd5l/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

«У татовому молодому саду», — написала Ірина в публікації. До речі, тато виконавиці не хотів, щоб його донька стала співачкою. Будучи музикантом, пан Петро намагався вберегти доньку від часом жорстокого шоу-бізнесу, але дівчинка йшла до своєї мрії. І її батько не зміг не підтримати свою дитину, і допоміг Ірині реалізуватися. В знак подяки за підтримку, вже ставши популярною, вона подарувала тату дорогий автомобіль.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ірина Федишин поділилася сімейними фотографіями, знятими у батьківському молодому саду Поделиться на Facebook