facebook

“Людей вважають дурнями”: МОЗ доб’є українців новими правилами, важлива заява

Соцмережі не згодні з позицією чиновників

Стало відомо, чому в Україні фіксують збільшення кількості нових випадків зараження китайським вірусом.

За словами фахівців, через ігнорування правил карантину в Україні фіксують збільшення кількості нових випадків захворювання.

“В Україні протягом кількох останніх днів фіксується збільшення кількості захворювань. Така ситуація склалася із-за частих випадків ігнорування громадянами рекомендацій з дотримання карантинних заходів, в тому числі і під час користування громадським транспортом”, – сказано в повідомленні прес-служби.

Також у МОЗ вирішили нагадати українцям основні правила проїзду в транспорті в умовах адаптивного карантину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але українці гнівно відреагували на публікацію і заявили, що відповідальність за наслідки епідемії китайського вірусу лежить саме на МОЗ.

“А як ви з’ясували що в транспорті заразилися? Або це хворі самі визначили?”, “Робили 5000 ПЛР тестів було 500 хворих, зараз роблять 10000 тестів теж 500 хворих. І кажуть, що кількість хворих збільшується, людей вважають дурнями”, “Ви повністю проср*ли все і нічого не зробили, може досить писати і робити дурниці”, “Не говоріть дурниць”, “Відкривають кордони і везуть з різних країн, в тому числі і з Росії”, “Чекаємо ще більше сердечників”, – написали вони в коментарях.

Раніше ми розповідали про чергове ослаблення карантину в Україні. За словами санлікаря Віктора Ляшка, з 10 червня планують запустити новий етап ослаблення карантину, в рамках якого дозволять проводити масові заходи.

“Перші культурні установи будуть вирішувати з 10 червня, зараз ми дивимося, що саме підпаде під це відкриття, але знову-таки, з певними епідемічними обмеженнями. Зокрема, при відкритті буде обмеження: не більше однієї людини на 5 квадратних метрів”, – розповів Ляшко.

Головний санлікар України додав, що наступного тижня почнуть працювати санаторії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Людей вважають дурнями”: МОЗ доб’є українців новими правилами, важлива заява