facebook

Під Харковом у дивному ДТП загинув пішохід-самогубець, – двічі кидався під колеса

Поліція встановлює особу чоловіка, який загинув в результаті ДТП.

На Харківщині в результаті ДТП загинув молодий чоловік.

Про це повідомляє інформаційний портал Depo.Харків.

Так, стало відомо, що у четвер 11 червня близько 15:30 на автодорозі Харків – Сімферополь між смт Нова Водолага та селищем Новопросянське сталася аварія.

Як з’ясували правоохоронці 23-річний водій автомобіля Volkswagen їхав по автодорозі. Але, раптом з-за припаркованого на узбіччі легковика на проїжджу частину вискочив невідомий чоловік. В результаті Volkswagen зачепив пішохода. Після цього чоловік зупинився, щоб викликати швидку допомогу та наряд поліції. Але раптом, чоловік піднявся і кинувся під колеса автомобіля Chery під керуванням 47-річного водія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли на місце події приїхала швидка допомога, чоловіка віком близько 35 років доставили в лікарню з численними травмами. Від отриманих ушкоджень він помер.

Слідчим вирішується питання про внесення відомостей про подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії та особа загиблого встановлюються.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під Харковом у дивному ДТП загинув пішохід-самогубець, – двічі кидався під колеса