facebook

Лікар з Харкова розкрив правду інфекційки, медик в розпачі – “Не сподівайтеся, що всіх встигнуть врятувати”

Медик звернувся до харків’ян і медиків інших лікарень

У Харкові число хворих коронавірусом тільки зростає, їх як і раніше приймає тільки інфекційна лікарня.

За словами лікаря-анестезіолога, якщо зростання захворюваності продовжиться, а для прийому буде відкрита тільки “інфекційка”, всіх врятувати не вийде.

Анестезіолог харківської “інфекційки” Володимир Корсунов закликав харків’ян берегти себе, не нехтувати протиепідемічними заходами і показав, що на сьогодні відбувається в лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Далі фоторепортаж з відділення інтенсивної терапії Харківської обласної інфекційної лікарні, де я консультую хворих майже кожен день. Я хочу всіх попередити: якщо зростання захворюваності COVID буде продовжуватися, а інші лікарні не відкриють, не варто сподіватися на те, що всі встигнуть врятувати, навіть якщо ляжуть з вами поруч”, – написав Корсунов на своїй сторінці Фейсбук.

Медик підкреслив зневажливе ставлення харків’ян до правил карантину, які ще недавно кидали каміння в автобуси з прибулими з Китаю українцями в Санжарах, а зараз “побігли в маркети, ресторани і на пляжі”. Так само, Корсунов обурився діями лікарів, які відмовляються лікувати хворих коронавірусом.

“На жаль, хворих виявляється все більше і більше. Всі вони досі потрапляють тільки в Харківську ОКИБ, яка кілька місяців поспіль одна намагається врятувати життя хворих COVID-19. У країнах Європи всі лікарі пішли рятувати хворих, навіть пенсіонери старше 80 років повернулися працювати в лікарні, незважаючи на страшний ризик для себе.

Тому що це – професійна етика “гнилий гейропи”. А у нас – професійна етика “висококультурного” Харкова, в якому визначені МОЗом лікарні, взяли обладнання і мільйонні пакети НСЗУ (за гроші платників податків), відмовляються брати участь в порятунку українців. Ще навіть звуть чорнобильців, щоб “відмазатися” від цієї біди. Чорнобильці, чи були ви такими, коли рятували країну в 1986?”, – написав Корсунов.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лікар з Харкова розкрив правду інфекційки, медик в розпачі – “Не сподівайтеся, що всіх встигнуть врятувати”