facebook

Проти перехожих, які в Одесі били водія з інсультом, почали кримінальне провадження зі статтею про умисне вбивство.

Реєстратор сусідньої машини зафіксував момент, коли після удару з іншим авто “Тойота” виїжджає на зустрічну смугу і вилітає на паркан біля магазину.

У цей момент там іде подружня пара з дитиною. Авто збиває чоловіка, жінка дивом встигає відскочити. Удар був такий гучний, що працівники сусідніх магазинів і офісів вискочили на вулицю.

Якби автомобіль відкинуло на кілька метрів далі – жертв було б не уникнути. “Пощастило, що він туди завернув, бо на дитячому майданчику в той момент осіб тридцять дітей було і ці матусі. Якби він виїхав навіть сюди, а тут було багато людей, було б значно гірше”, – каже працівник сусіднього офісу Віталій.

Поки одні свідки викликали швидку, інші – кинулися до водія “Тойоти”. Намагалися витягнути його із салону, застосовували кулаки. Дісталося і пасажиру, він намагався пояснити, що його товаришеві за кермом стало зле. Лише згодом водія непритомним витягли з-за керма. Разом зі свідками реанімувати його намагалися патрульні.

Постраждалого пішохода забрали до лікарні, у нього травми ноги і голови, утім, від госпіталізації він відмовився. У шоковому стані його вагітна дружина. Після аварії її відвезли в жіночу консультацію на перевірку. Непритомного водія терміново забирають у реанімацію, але не довозять. “Дорогою до медичного закладу він помер. За попередньою версією, причиною смерті стала зупинка серця. Остаточну причину смерті буде встановлювати судово-медична експертиза”, – зазначили в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У райвідділ поліція забрала кількох людей, які били водія. Після свідчень їх відпустили. Чи притягати їх до відповідальності – залежатиме від висновків судмедекспертів.

Після смерті водія в поліції відкрили провадження відразу за двома статтями – порушення правил дорожнього руху і навмисне вбивство, поки з позначкою “природна смерть”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Проти перехожих, які в Одесі били водія з інсультом, почали кримінальне провадження зі статтею про умисне вбивство.