facebook

5 знаків Зодіаку з якими найскладніше будувати стосунки

Серед всіх зодіакальних знаків зустрічаються ті люди, які відрізняються досить непростим характером, і це ускладнює їм процес вибудовування стосунків і взаємодії зі своїм партнером. Це може бути бажання домінувати, підвищена емоційність, агресивність або нестриманість. Чи є ви одним з цих знаків Зодіаку?

1. Діва

Діва – дуже самодостатній знак, який сам намагається задати напрямок своїм стосункам. На побаченні з Дівою ви можете відчути себе так, немов вас взяли на роботу з обов’язковим випробувальним терміном. Крім того, Діва вкрай допитлива, як ніби вона збирає на вас детальне досьє. А ще людина цього знаку схильна до суб’єктивізму і холодності. Діва найчастіше тримає свого обранця на відстані витягнутої руки, намагається не особливо йому розкриватися, але одночасно всіляко його контролює.

2. Скорпіон

Скорпіон у стосунках – це лід і полум’я. Він може бути дуже ласкавим з вами, а в наступну хвилину повністю замкнутим і відлюдним. Дуже складно йти в ногу з людиною, чиї думки і перепади настрою вам незрозумілі. І що ще гірше, Скорпіона майже неможливо «прочитати», настільки він “собі на умі”. Цей знак тримається трохи відсторонено, всіляко захищаючи своє серце і внутрішній світ, тому партнеру просто неможливо пробитися через його тверду зовнішню оболонку. Скорпіон також здатний бути дуже емоційно нестійким і непередбачуваним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Стрілець

Стрілець – не фанат зобов’язань і прихильності, вважаючи, що це обмежує його свободу і надягає на нього кaйдaни. Йому до дyші легкий флірт, фонтан емоцій, але при цьому ніякої відповідальності. З боку цей знак здається дуже поверхневою, імпульсивною і несерйозною людиною, яка в самий розпал роману здатна раптово зникнути, причому без пояснень і назавжди. З самого початку стосунків Стрілець не покладає на них ніяких надій і очікувань – для нього це просто приємне і веселе проведення часу.

4. Козеріг

Чесно кажучи, з Козерогом було б набагато легше у стосунках, якби він не поводився з надмірною обережністю і передбачливістю. Його холодний розрахунок і практицизм – це відмінні якості в інших ситуаціях, але тільки не в коханні. Козеріг скупий на емоції, він стриманий і холоднокpoвний. Часом побачення з ним більше нагадує співбесіду, ніж романтичну зустріч. Він методичний і спокійний як робот, оскільки довіряє своїй голові набагато більше, ніж серцю.

5. Водолій

Водолій – найнезалежніший знак, причому до крайнощів. Це дуже закрита і навіть відчужена особистість, вважає за краще бути самотньою, ніж вразливою і відкритою для партнера. Зрозуміло, що Водолій хотів би захистити себе від болю, образ чи нерозуміння, але така поведінка робить його шалено складною людиною в спілкуванні. Його відсторонене ставлення і показна байдужість відштовхує людей, хоча в глибині душі Водолій шалено жадає любові і тепла.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 знаків Зодіаку з якими найскладніше будувати стосунки