facebook

Віктора Павліка засуджують за концерти через хворобу сина: дружина співака відповіла критикам

Молодший син Віктора Павліка Павло страждає від раку кісток. Днями хлопець заявив, що відмовляється від лікування.

Після цього користувачі мережі почали критикувати артиста за поїздки в Одесу, виступи та інші заходи. Дружина виконавця Катерина Реп’яхова відповіла на ці звинувачення.

Дівчина поспілкувалася з користувачами мережі на особистій сторінці в інстаграмі. Вона зазначила, що син радий тому, що батько працює і Віктор виступає, щоб могти забезпечувати сім’ю.

Катерина зазначила, що кошти, зароблені на концертах, витрачаються на фінансові потреби сім’ї. Зокрема, йдеться про кредит за квартиру, у якій зараз живе Павло Павлік. Реп’яхова запропонувала критикам замість співака оплачувати всі витрати. У такому випадку він зможе відмовитися від запланованих виступів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви готові оплачувати кредит квартири, в якій живе син, їсти йому купувати, комунальні послуги оплачувати, то Віктор не співатиме,– відповіла дружина співака.

Вона зазначила, що концерти – це робота Віктора. Якщо він не співатиме, а закриється в чотирьох стінах, то навряд чи зможе позитивно вплинути на ситуацію.


Також вона додала, що разом із Павліком працює ціла команда: музиканти, організатори, бухгалтери, дизайнери. У них також є сім’ї, діти, батьки, яким потрібно допомагати. Для усіх цих людей важливо мати стабільний заробіток, особливо у складний час, у якому ми всі зараз опинилися.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Віктора Павліка засуджують за концерти через хворобу сина: дружина співака відповіла критикам