facebook

У Києві продавщиця згоріла на ринку

На Позняках гасили овочевий магазин.

Вночі 26 червня на київських Позняках сталося загоряння в торговому павільйоні. Повідомлення про пожежу надійшло на пульт співробітників ДСНС в 2:09. Пожежа виникла в окремо розташованій на вул. Ревуцького, 7-В у Дарницькому районі столиці, пише прес-служба ДСНС.

До місця пожежі прибули рятувальники 5-ї Державної пожарноспасательной частини. Вони встановили, що вогонь спалахнув в торговому павільйоні по продажу овочів і фруктів, розташованому біля 9-поверхового житлового будинку. До приїзду вогнеборців полум’я встигло розгорітися і захопити поруч стоїть павільйон з прийому вторсировини. Рятувальники приступили до гасіння пожежі.

2:30 пожежу вдалося локалізувати та загасити. Після гасіння пожежі та обстеження павільйонів було виявлено тіло жінки, яка загинула. Вогонь завдав збитків особистих речей продавців і товарів в овочевому павільйоні і в пункті прийому вторсировини. Причини пожежі з’ясовуються правоохоронними органами.

Варто відзначити, що в Києві відбулися сьогодні події, які змушують задуматися. Так на троєщинському речовому ринку виявили продавців, які заражені коронавірусом. Тепер Кличко і влада району думають над тим, що робити з ринком і контактними особами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, мешканці будинку на Позняках, в якому пролунав вибух газу заявили, що газ не міг стати причиною такого руйнування, так як стояк знаходиться в непострадавшей частини будівлі. Чоловік повідомив, що кухні знаходяться в іншій частині будівлі і не постраждали від вибуху, а також він заявив, що не чув запаху газу.

Жертва зґвалтування в Кагарлику розповіла, що їй довелося пережити після тортур і знущань у поліції. Дівчина зазначила, що медики місцевої лікарні відмовлялися надавати їй допомогу, так як боялися помсти з боку поліції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Києві продавщиця згоріла на ринку