facebook

Забрав у неї найдорожче! Кошовий приголомшив зізнанням про вагітну дружину. Не міг змиритися

Актор студії «Квартал-95» зробив відверте зізнання

Нещодавно відомий український шоумен Євген Кошовий з’явився в новому випуску авторського YouTube-проекту Маші Єфросиніної «Іспит на відвертість». На зйомках інтерв’ю актор студії «Квартал 95» розговорився про особисте життя, що робить дуже рідко. Комік розповів про стосунки з дружиною Ксенією, з якою перебуває у щасливому шлюбі вже 13 років і виховує двох доньок – 12-річну Варвару, яка здивувала публіку «бойовою розмальовкою», і 6-річну Серафиму.

У відвертій розмові з Машею Єфросиніною актор студії «Квартал-95» Євген Кошовий згадав, як кохана повідомила йому про першу вагітність і як він відреагував на цю новину. Крім того, український комік зізнався: він став причиною того, що його вагітна дружина втратила найдорожче в житті. А саме – роботу у відомому українському шоу-балеті, учасницею якого вона стала ще до знайомства з Кошовим.

Ксенія погодилася на умову зіркового чоловіка і кинула улюблену роботу заради сімейного щастя. За словами Євгена Кошового, він розумів, що позбавляє кохану жінку найдорожчого в житті, але не міг вчинити інакше. Комік зізнався, що є дуже ревнивим чоловіком, тому сама думка про те, що до його вагітної дружини буде торкатися інший чоловік, виводила його з себе.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Забрав у неї найдорожче! Кошовий приголомшив зізнанням про вагітну дружину. Не міг змиритися