facebook

Аквапарки в Україні працюють у розпал коронавірусу: відвідувачі без масок і дистанції.

В Україні під час дії карантинних обмежень у розпал коронавірусу відкрилися аквапарки. Сотні людей по всій країні відвідують місця відпочинку без масок і не дотримуються соціальної дистанції.

Судячи з фото, які публікують українці в соціальній мережі Instagram, особливо гостра ситуація в Дніпрі. Там в аквапарку на набережній люди спочатку стоять в черзі за квитками, а потім знаходяться на території ігноруючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

У неділю, 28 червня, в День Конституції України аквапарк у Дніпрі переповнений. Відвідувачі скаржаться на великі черги і брак вільних місць для паркування. На території зайняті майже всі лежаки, які розташовані на мінімальній відстані один від одного.

Аквапарки працюють також в Кирилівці, Бердянську та Полтаві. У останньому в неділю повідомили про відсутність вільних шезлонгів через наплив відвідувачів. Відповідна публікація з’явилася на сторінці “Аквапарк-готель-Глухомань” в Instagram.

При цьому в Україні останній тиждень стрімко зростає кількість заражених. Станом на ранок 28 червня в Україні офіційно підтверджено 42 982 випадки коронавірусної інфекції. З них 917 були виявлені за минулу добу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Аквапарки в Україні працюють у розпал коронавірусу: відвідувачі без масок і дистанції.