facebook

Під Львовом солдатик схопився за ножа і зробив харакірі на очах у командира – не пускав додому

Командир оперативно кинувся на допомогу товаришеві по службі

В селі Старичі Яворівського району Львівської області старшина військової частини намагався покінчити життя самогубством на очах у командира. Про подробиці події розповідає видання 368.media, посилаючись на матеріали кримінального провадження.

Повідомляється, що інцидент стався ще 18 червня, проте інформацію вирішили оприлюднити лише зараз. Згідно з матеріалами слідства, трагедія сталася на території 15-ої ділянки навчального комплексу “Бій в населеному пункті”. На його території проходять тренування бійці 21-го окремого мотопіхотного батальйону “Сармат”.

Перед інцидентом старшина військової частини звернувся до в. о. командира 1-ї роти і попросив короткочасну відпустку на п’ять днів. У свою чергу офіцер порадив солдату почекати, поки закінчиться курс тренувань.

Старшина після перевів тему розмови, заговоривши про холодну зброю. Він попросив офіцера показати свій ніж. Той погодився і передав зброю. Старшина відійшов на кілька метрів і завдав проникаючий удар ножем в область живота.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Офіцер роти вчасно встиг вибити зброю з рук солдата і почав надавати йому першу медичну допомогу. Свідком події став один з членів роти.

Правоохоронці відкрили за даним фактом кримінальну справу відповідно до ч. 3 ст. 409 КК України. Причини вчинку військовослужбовця на даний момент встановлюються.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під Львовом солдатик схопився за ножа і зробив харакірі на очах у командира – не пускав додому