facebook

Із Запоріжжя вивозять сотні городян, з речами на трап – що відбувається

Стало відомо про те, що із Запоріжжя почали вивозити місцевих жителів. Деякі їдуть безкоштовно.

Таким чином, повідомляється, що в Запорізькій міськраді объявили про запізнілому початку дачної навігації. Починаючи вже з середи, липня, катери почнуть возити людей на дачі у кількох напрямках, як це було завжди.

А також, починаючи з вівторка, 30 червня відновили та автобусні перевезення.

У мерії міста відзначили той факт, що перевезення у цьому році запізнилися у зв’язку з тим, що у світі, зокрема в Україні продовжує загострюватися ситуація з коронавірусом, і все ще введений карантин. Рейси будуть виконуватися з дотриманням усіх санітарних вимог, а саме: дистанція і носіння захисних медичних масок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як і у всі попередні роки для запорожців, у яких пільгові категорії – проїзд буде безкоштовним. І при цьому, як повідомляється, щоб запорожцям полегшити життя, і вони змогли більш зручніше добиратися до річкового порту, влада організувала додаткові автобысные і тролейбусні рейси.

Тролейбусні рейси: Дніпровський район (зупинки «вул. Піщана», «Арматурний завод», «Бородінський мкрн”), Комунарський район («Сімферопольське шосе», «4-й Південний мкрн”), Заводський район («Павло-Кічкас»);

Автобусні рейси: №38 «БК ЗАлК-Аптека (вул. Рубана)» від зупинки «пр. Металургів» з ін. Соборний, вул. Портову, вул. Незалежної України (вул. Рекордна), ін. Металургів до зупинки «БК ЗАлК».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Із Запоріжжя вивозять сотні городян, з речами на трап – що відбувається