facebook

“Знущання над людьми”: відсьогодні українцям збільшили пенсію на 74 гривні (відео)

З сьогоднішнього дня, 1 липня, пенсії для більшості пенсіонерів зростають на 74 гривні. Про це інформує Пенсійний фонд України.

Пенсійний фонд України провів перерахунок пенсійних виплат з 1 липня 2020 року у зв’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, з 1638 грн до 1712 грн.

Перерахунок проведено в автоматичному режимі. Виплата перерахованих пенсій буде проводитись з 4 липня.

Народний депутат від парламентського об’єднання “Партія “За майбутнє” Антон Поляков, під час виступу з парламентської трибуни, звернувся до депутатів з провладної фракції та Прем’єр-міністра з проханням провести адекватний перерахунок пенсій.

“Наша країна переживає затяжну фінансову кризу, яка впливає на стан кожного українця. І в цей час потрібно звернути увагу на пенсіонерів, які усе життя тяжко працювали на добробут нашої країни, а зараз не можуть сплатити навіть за комунальні послуги. Адже розмір їхніх пенсій, це – просто знущання над людьми. З сьогоднішнього дня загальна більшість пенсій буде збільшена аж на 74 гривні. Ця цифра може викликати приємні емоції у Президента і монобільшості, але для мільйонів пенсіонерів підвищення в 74 гривні – це знущання”, – наголосив Поляков.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Знущання над людьми”: відсьогодні українцям збільшили пенсію на 74 гривні (відео)