facebook

Пандемія може вдарити по результатам ЗНО 2020 – Міносвіти робить крок назад

Для українських абітурієнтів та їх батьків з’явилися новини, що стосуються деяких змін у ЗНО. Так, поріг проходження Зовнішнього незалежного оцінювання можуть знизити через пандемію коронавірусної інфекції covid-19.

Це рішення повинні прийняти в Міносвіти до того, як учасники отримають всі результати ЗНО. Про це стало відомо завдяки заяві заступника директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяни Вакуленко.

За її словами, поріг для складання ЗНО вже було зменшено до 2020 року для проходження пробного тестування (минулого року він становив 21 бал, цього – 19).

“Поріг зазвичай встановлюється через три тижні після проведення тестувань. Ми наполягатимемо на тому, щоб поріг був нижче, ніж минулого року – нижче 21”, – сказала Вакуленко.
Також варто нагадати нашим читачам, що в Українському центрі оцінювання якості освіти назвали дати, до яких будуть відомі результати ЗНО:

До 17 липня – математика, фізика.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До 25 липня – українська мова та література, історія України, англійська / німецька / французька / іспанська мови, біологія.

До 29 липня – географія, хімія.

Виключенням стане додаткова сесія ЗНО 2020 року, яка пройде з 23 липня по 11 серпня. Результати саме по цій сесії будуть відомі до 14 серпня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пандемія може вдарити по результатам ЗНО 2020 – Міносвіти робить крок назад