facebook

Без матері залишилися п’ятеро дітей: трагічні деталі загибелі породіллі від коронавірусу

З’явилися нові подробиці загибелі породіллі з коронавірусом на Волині. Лікарі кажуть, що у новонародженої дівчинки інфекцію не виявили.

Як повідомляє “Обозреватель”, 19 червня мати п’ятьох дітей поїхала в сусідню Волинську область, так як її село Топілля (Рівненська область) географічно знаходиться ближче до Луцька.

Після огляду в перинатальному центрі лікарі запідозрили щось недобре і жінку відправили в інфекційну лікарню, де взяли аналізи на коронавірус.

23 червня в Луцьку жінці провели кесарів розтин і вже тоді у неї був підтверджений коронавірус. Дівчинка народилася нормально, але була в тяжкому стані і її відправили в реанімацію. Через добу породіллю перевели в обласну лікарню, так як була підозра на серйозне запалення легенів, але 28 червня жінка померла.

Як кажуть в рідному селі загиблої, в багатодітній родині немає ні бабусь, ні дідусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Але сама Анна родом з багатодітної сім’ї, у неї четверо братів і сім сестер. Тому зараз вони все допомагають овдовілому чоловіку. Іван до цього займався підробітками у нас тут в області. Але тепер буде доглядати за маленькою донькою”, – говорить представник місцевої влади.

Цікаво, що до цього в самому селі Топілля був єдиний випадок коронавируса. Вірус підтвердили у 81-річної жінки.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Без матері залишилися п’ятеро дітей: трагічні деталі загибелі породіллі від коронавірусу