facebook

Автобусна аварія у Польщі: травмовані 16 українців, одна людина – у критичному стані

Автобус, який перевозив близько 40 громадян України, потрапив у ДТП поблизу міста Богуславіце Сілезького воєводства на півдні Польщі.
У результаті зіткнення автобуса, який ймовірно прямував з Тернополя до Варшави, з двома вантажівками постраждало 16 пасажирів, шестеро з яких потрапили до лікарень, одна особа – у критичному стані.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у генконсульстві України у Кракові.

“На автодорозі №1 поблизу міста Богуславіце Ченстоховського повіту Сілезького воєводства сталося ДТП за участю вантажівок й автобуса українського перевізника. У ньому перебувало близько 40 громадян України. Внаслідок аварії пошкодження різного ступеня отримали 16 осіб, з яких шість осіб госпіталізовано, одна з них перебуває у критичному стані”,- повідомили у консульстві.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На місце події вилетіли чотири рятувальні вертольоти і виїхали автомобілі швидкої допомоги, які доставляли потерпілих в лікарні.

В результаті аварії ушкодження різного ступеня отримали 16 осіб, з яких шість осіб госпіталізовано, один з них перебуває в критичному стані.

Як повідомили Укрінформу в генконсульстві України, українські дипломати перебувають в контакті з місцевими органами влади і намагаються встановити перевізника. За попередньою інформацією, автобус прямував з Тернопільської області швидше за все в напрямку Варшави. Всіх осіб, які не потребують медичної допомоги, тимчасово розселили в готелях.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Автобусна аварія у Польщі: травмовані 16 українців, одна людина – у критичному стані