facebook

Під Харковом розлючена пенсіонерка насадила копа на вила: “Мене обмовили!”

Жінка кинула у одного з правоохоронців вила.

Мешканка Харківської області засуджена до шести місяців арешту за насильство щодо працівника правоохоронних органів. Таке рішення ухвалив Балаклійський районний суд Харківської області, йдеться в документі, опублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень.

Наголошується, що інцидент з участю засудженої, її синів і поліцейських стався в травні 2019 року.

Тоді в ході конфлікту сусідка підсудної жінки викликала поліцейських і заявила, що їй погрожують фізичною розправою. На місці виклику правоохоронці зіткнулися з агресивно налаштованої пенсіонеркою та її синами – одному 41 рік, а другому – 42 роки.

Намагаючись залагодити конфлікт, поліцейські пішли на контакт з агресивними громадянами, проте в якийсь момент 61-річна жінка метнула в одного з правоохоронців вила, які тримала в руці. Поліцейському, на щастя, вдалося відбити атаку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В подальшому жінка всіляко заперечувала свою провину, стверджуючи, що її обмовили, а свідків нібито не було на місці конфлікту.

Проте суд врахував свідчення поліцейського, його колег і сусідки обвинуваченої, які стверджують, що атака з вилами все-таки мала місце. У засудженої є можливість подати апеляцію у цій справі

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під Харковом розлючена пенсіонерка насадила копа на вила: “Мене обмовили!”