facebook

3 фрази, якими ми виганяємо щастя зі свого життя

Кожне слово має свою енергетику. Часто, навіть не замислюючись над сенсом, ми використовуємо фрази, які несуть потужний заряд негативної енергії і несприятливо позначаються на нашому житті, притягаючи хвороби, нещастя і безгрошів’я. Які слова потрібно негайно виключити зі своєї життя?

Біоеенергетики не втомлюються повторювати, що все у Всесвіті взаємопов’язане, кожен предмет в ньому – одухотворений чи ні, наділений своєю енергетикою – позитивною або негативною. Думки, які витають в нашій голові, слова, які ми вимовляємо, несуть не тільки якесь смислове навантаження, але і енергетичний посил.

Всесвіт постійно піклується про нас і прагне виконати всі наші бажання і прохання, які ми наділяємо в думки і слова. Є вирази, які ми досить часто використовуємо в своєму лексиконі, вони стали настільки звичними і буденними ще з дитинства, що ми навіть не замислюємося, коли їх вимовляємо. Однак смислове навантаження цих фраз блокує позитивні потоки енергії і негативно впливає на нашу долю і здоров’я. А ви використовуєте ці руйнівні фрази в своєму житті? Якщо так, замініть їх на більш позитивні.

«Нічого собі!» Чи не правда, добре відоме всім вираз, який кожен використовує досить часто, особливо, коли потрібно висловити захоплення. Наприклад, коли друзі повідомляють, що купили собі нову машину (путівку на дорогий курорт, отримали велику суму грошей) – класна подія, яку і ви б з радістю прийняли в своє життя.

Однак, вигукуючи «Нічого собі», ви до себе притягує негатив – виходить, що у Всесвіт ви повідомляєте, що вам нічого не треба (собі – нічого), що для себе ви нічого не просите, а значить, нічого і не отримаєте. Все, що надсилається у Всесвіт, причому досить емоційно, буде неодмінно почуто і виконано. Намагайтеся уникати вираження «нічого собі», замінюючи його на щось, на кшталт «Ух ти!», «І я так хочу!», «Оце так!»

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Нам так не жити» – вираз, подібний першій фразі. Говорячи так жартома чи всерйоз, ви також програмуєте своє майбутнє на невдачу, блокуючи прихід в своє життя добробуту, багатства, хороших можливостей, кар’єрного зростання і т. д. Придумайте інше позитивне твердження, наприклад «Нам би так!»

“Грошей немає”. Ця фраза звучить ємко і грізно, ми ніби не даємо грошам шансів прийти в наше життя, немов самі собі виносимо вирок – грошей немає і крапка. Всесвіт це розуміє буквально – грошовий потік блокувати, грошей не давати. Навіщо їх посилати, якщо ви не готові їх приймати? Тому, коли у вас просять в борг, дитина пристає з проханням щось купити, ви мрієте про якусь обновку, але не можете зараз виділити необхідну суму, відповідати краще так:

«Поки для цього недостатньо грошей» або «Гроші скоро будуть, ось тоді і купимо » – це позитивна афірмація, яка відкриває грошові потоки і привертає благополуччя у ваше життя.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

3 фрази, якими ми виганяємо щастя зі свого життя