facebook

Зробив пластичну операцію? Стало відомо, як Порошенко кардинально змінив зовнішність

Експрезидент України Петро Порошенко кардинально змінив зовнішність. Як зазначають ЗМІ, це стало можливо завдяки радикальному омолодженню, а можливо і пластичній операції.

Про це пише “Фокус”.

У 2020 році п’ятий президент України опублікував відео, де прокоментував свої телефонні розмови з Джо Байденом, віцепрезидентом США, але тоді українців значно більше зацікавила зовнішність політика.

Петро Порошенко помітно схуд. ЗМІ провели невелике розслідування і з’ясували, що п’ятий президент користувався послугами іспанської клініки SHA (SHA Wellness Clinic). Причому полетів він туди 8 березня, а повернувся 15-го, пройшовши 7-денний курс детоксикації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Клініка розташована поруч з узбережжям Середземного моря. Цей курорт вважають першим у світі Макробіотичним готелем. Там є 80 кабінетів, що спеціалізуються на процедурах омолодження, зниження ваги, детоксикації організму і косметичних послуг різної складності. Що стосується схуднення, то програма зниження ваги коштує від € 3600 без проживання.

Разючі зміни у зовнішності Порошенка стали помітні 6 липня під час ефіру “Свободи слова” на телеканалі ICTV. У нього зникли зморшки, а фігура виглядає більш підтягнутою.

Фокус запитав у професіоналів, чи можна домогтися таких змін без хірургічного втручання, і що може означати новий імідж Петра Порошенка.

Зокрема відомий пластичний хірург Дмитро Слосер вважає, що без хірургічного втручання таких змін досягти не вдалося б.

“Було виконано кілька пластичних операцій. Такі разючі зміни не можуть бути наслідком тільки косметичних процедур”, — коментує Фокусу Дмитро Слосер.

На думку пластичного хірурга, Порошенко став виглядати молодшим, він позбувся ознак втоми на обличчі, зменшилися щоки. При цьому фахівець впевнений, що з фігурою п’ятого президента ніяких маніпуляцій зроблено не було, а його стрункий силует — не більше, ніж результат дієти.

“Для мене очевидно, що хірурги компенсували Петру Порошенку нестачу об’ємів в середній зоні обличчя. В результаті чого щоки п’ятого президента, умовно кажучи, «стали на місце». Крім того, мала місце відкрита блефаропластика (операція на повіках). З обличчя Петра Порошенка зникли грижі нижньої повіки, які можна прибрати виключно хірургічним шляхом. У цьому випадку пацієнту видаляють надлишки шкіри й жирові мішечки під очима”, – розповідає пластичний хірург Дмитро Слосер.

Також експерт відзначає очевидне поліпшення контуру середньої частини обличчя і наявність невеликого почервоніння в біля повік, які є ознакою нещодавнього оперативного втручання.

Петро Порошенко у березні й липні 2020 року.

Уважні українці відзначили зміни й в стилі п’ятого президента. Одяг Петра Порошенка став демократичнішим, й більш відповідає трендам чоловічої моди.

“Тут все очевидно. Змінивши імідж, Петро Порошенко намагається побудувати стосунки з аудиторією, відмінною від тієї, на яку він справляв враження раніше, використовуючи мішкуваті костюми, образно кажучи, “з чужого плеча “. Я помітила в його нових комплектах одягу наявність трикотажних речей, які створюють в образі політика атмосферу” близькості” й довіри, ніби “свого хлопця”, – коментує Фокусу професійний стиліст Юлія Циганенко.

На думку стиліста Юлії Циганенко, новий стиль і зовнішній вигляд Петра Порошенка – це крок до молодшої й прогресивнішої аудиторії.

Крім того, стиліст впевнена, що колишній президент дослухався до порад іміджмейкерів і модних експертів, і вирішив брати приклад з президента Володимира Зеленського щодо демократичного вбрання. На думку Юлії Циганенко, раніше Петро Порошенко розраховував на симпатії покоління, народженого в 1960-х – початку 70-х років, для яких форма не має ключового значення при виборі комунікації з політиком.

Зараз же Петро Порошенко хоче вразити мілленіалів і робить ставку на громадян України, які народилися після 1980 року. Для останніх, як відомо, імідж і образ грають не останню роль і важливі для прийняття рішень на користь того чи іншого політика

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зробив пластичну операцію? Стало відомо, як Порошенко кардинально змінив зовнішність