facebook

Маленьких львів’ян лікуватиме чудо-богатир – де записатися на прийом до найсильнішого педіатра України

Працює в двох місцях

Стало відомо про те, що найсильніший педіатр у світі почав працювати в одній з лікарень Львівської області.

Таким чином, повідомляється, що лікар педіатр з 15-річним стажем Олег Скавиш більше відомий як силач і світовий рекордсмен. На даний момент, після того, як запустився другий етап медичної реформи, він вирішив приєднатися до команди лікарів у шахтарському містечку Соснівці, який розташовується у Львівській області.

Олег Скавиш розповідає, що в цій лікарні працює його кращий друг, який і запропонував йому приєднатися до цієї команди. Пропозиція здалася привабливою, так як у лікарні є цікаві плани, а також вона дуже активно розвивається.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім основної роботи, яка у Львові, раз в тиждень він буде приїжджати сюди на чергування, і в минулу п’ятницю був перший робочий день.

І все ж основним місцем роботи Олега Скавиша залишається у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, де він працює педіатром-ендокринологом.

Також, він відомий як силач, який зубами здатний підняти різні важкі предмети. На його рахунку кілька десятків рекордів України. А в 2018 році його досягнення було внесено в Книгу рекордів Гіннеса.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Маленьких львів’ян лікуватиме чудо-богатир – де записатися на прийом до найсильнішого педіатра України