facebook

Під Києвом жорстоко вбили молодого хлопця, напали натовпом – замішані мажори

Дискотека закінчилася трагедією.

Традиційна дискотека під Києвом закінчилася трагедією. Там по-звірячому побили молодого хлопця, після чого він на жаль отримав травми, несумісні з життям.

Сталося все більше місяця тому, на Трійцю, 7-го червня, в селі Бородянка. Увечері в місцевому нічному клубі “Прайд” відпочивали два друга – Микола Овдієнко і Давид Амбарян. Нічого не віщувало біди, поки в клубі не з’явилася агресивно налаштований натовп молодих хлопців спортивної статури з сусіднього села Пісківка. Як було встановлено пізніше, компанія була вихідцями з Пісківського спортивного центру.

Спортсмени стали вести себе неадекватно на танцполі, а після того, як ще один друг Миколи, Антон Прокопець зробив зауваження хуліганам – відразу отримав по обличчю, а компанія агресорів швидко пішла на вулицю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми прийшли з Миколою удвох туди вперше. Вже там до нас підсіли за стіл знайомі. Конфлікт почався на танцполі і навіть не з Миколою, а з Антоном Прокопцом (знайомим Миколи). Один з песковских боксерів, – як потім виявилося, це був Ян Лось, – замість танців влаштував “бій з тінню”. Відпрацьовував удари перед носом у танцюючих людей. Антон йому зробив зауваження, і той тут же накинувся на нього”, – розповів Давид, друг Миколи, який бачив конфлікт своїми очима.

Поки Давид приводив Антона до тями після нападу, Микола Овдієнко побіг за нападниками на вулицю, де його вже чекав натовп, який жадав крові невинної людини – його били гуртом, поваливши на землю. Як виявилося пізніше з камер спостереження, поруч з клубом стояли люди з сусіднього села Бабинці, які приєдналися до побиття Миколи Овдієнко і його приятелів.

Пізніше за Миколою приїхала швидка, яка його госпіталізувала в терміновому порядку, однак через кілька днів бідний молодий чоловік впав у кому, а ще через місяць помер.

Найстрашніше в цій ситуації ще й те, за словами матері загиблого хлопця поліція не робить ніяких дій щоб знайти і покарати вбивць її сина. Більше того, правоохоронці всіляко намагаються підмінити докази і поміняти свідчення свідків, і обставити все як нещасний випадок. Місцеві жителі вже готові виходити на бунт, щоб домогтися справедливого розслідування.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під Києвом жорстоко вбили молодого хлопця, напали натовпом – замішані мажори