facebook

Зеленський прокоментував продаж готелю “Дніпро”

Президент Володимир Зеленський очікує приватизації інших об’єктів, які належали Державному управлінню справами, та приватизації великих промислових підприємств.

Приватизацію ми почали з себе: перший об’єкт належав Державному управлінню справами. Торік у жовтні я підписав указ, яким визначив перші п’ять об’єктів ДУС для подальшого продажу. І ось перший об’єкт Держуправління справами вже знайшов нового приватного власника. Приватизація – чудовий спосіб залучення інвестицій у нашу країну“, – зазначив президент.

Переможцю торгів – новому власнику готелю “Дніпро” – бажаю, щоб ця чудова будівля в центрі Києва виправдала його інвестиції, принесла прибуток і стала справжньою окрасою нашої столиці та бажаною локацією для її гостей.

Переконаний, держава не повинна конкурувати з бізнесом у тому, що бізнес зазвичай робить краще, у цьому випадку – керує готелями”, – додав Зеленський.

За його словами, усі отримані від продажу кошти будуть спрямовані до держбюджету.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очікую, що найближчим часом так само успішно будуть приватизовані інші об’єкти, що належали ДУС.

Також сподіваюся на старт приватизації великих промислових підприємств, яка усуне корупцію в державному секторі, зменшить збитки держбюджету та стане ще однією цеглинкою в побудові успішної̈ та процвітаючої України“, – підкреслив Зеленський.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський прокоментував продаж готелю “Дніпро”