facebook

Заручниця розповіла про невдоволення луцького терориста і вимогу до Зеленського

Одна із заручниць, яка перебуває в захопленому в Луцьку терористом Максимом Кривошем автобусі, зателефонувала і повідомила, що їм дали півгодини часу і просила щоб журналісти вимагали відеозвернення від президента України Володимира Зеленського.

Розмова з терористом, який погрожує підірвати людей у Луцьку ...

Вона зателефонувала о 16.37 в редакцію сайту “Перший”, повідомляється, що, ймовірно, вона зробила це на вимогу терориста.

Жінка просила, щоб журналісти знайшли Зеленського і переконали його записати відеозвернення. На питання журналістів як почуваються заручники, жінка відповіла, що добре. Вона додала, що Кривош незадоволений повідомленнями в пресі, що він, нібито лікувався в психіатричній лікарні.

“Роблять з нього хворого. Щоб він був хворим. Він каже, що він не лежав у лікарні. Написали Бог знає що, а він сердиться через це… Навіщо вони його нервують? Пишіть… Підніміть Зеленського. І Авакова, ж**и свої хай піднімуть”, – сказала заручниця.

Вона додала, що Зеленський повинен першим опублікувати відеозвернення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зеленський, щоб першим звернення виклав. Там нескладні вимоги. І сказати, щоб подивилися фільм. Це важко? Вже не хочу навіть говорити ні з ким. Скільки ми можемо вас просити?… На його сторінці нехай зробить це відео, це 5 хвилин часу займе! 5 хвилин – і врятувати стільки людей!”, – каже в розпачі жінка.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Заручниця розповіла про невдоволення луцького терориста і вимогу до Зеленського