facebook

Заручниця: терорист в Луцьку вимагає звернення Зеленського

Одна із заручниць в Луцьку повідомила, що терорист Максим «Плохій» Кривошей вимагає, щоб президент Володимир Зеленський зробив звернення.

Про це в ефірі Апостроф TV повідомила журналістка Першого каналу соціальних новин Олена Лівіцька за підсумками спілкування з однією із заручниць, що знаходиться в захопленому автобусі.

«До редакції надійшов дзвінок з телефону жінки, яка знаходиться в захопленому автобусі. Це вже третій дзвінок з даного номера телефону. Як ми зрозуміли в редакції, що дзвонила жінка шукала якісь контакти журналістів. Вона знайшла контакти видання через спільних знайомих і під час розмови передала трубку терористові», – розповіла Лівицька.

За словами журналістки, під час останнього діалогу з жінкою вона говорила про те, щоб на вимоги терориста реагували швидше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Також вона говорила про те, щоб Зеленський опублікував своє відеозвернення», – зазначила Лівицька.

«Очевидно, що під час нашого з нею діалогу терорист викинув у вікно автобуса гранату і було чути гучний вибух. Інші люди говорили, що в автобусі є діти і просили реагувати якомога швидше», – повідомила журналістка.

За її словами, під час діалогу «Поганий» запевнив, що не лікувався в психлікарні і попросив, щоб ЗМІ спростували дану інформацію.

«Терорист під час телефонної розмови не говорив про можливість того, що заручники будуть відпущені. Він говорив, щоб його вимоги, які є дуже простими, були виконані. Особливо він наполягав на зверненні Зеленського і вимозі по фільму Земляни », – повідомила Лівицька.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Заручниця: терорист в Луцьку вимагає звернення Зеленського